Hava Durumu

Bursa'da eşine kurşun yağdırmıştı! 'Pişmanım' dedi

Bursa'da bir kargo şubesinde 31 yıllık eşini öldüren katil zanlısı koca, ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunması sorulan adam, " Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Pişmanım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2019 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2019 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da eşine kurşun yağdırmıştı! 'Pişmanım' dedi

Kanlı olay, geçitğimiz şubat ayında Osmangazi'ye bağlı Demirtaş Mahallesi'nde bir kargo şubesinde yaşandı.  Ali C., 31 yıllık eşi 46 yaşındaki Aynur C.'ye kurşun yağdırarak öldürdü.

Olayın ardından Samsun'da yakalanan Ali C. tutuklandı.

Hakkında ağırlaştırılmış müebbet talebiyle dava açılan Ali C., Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. 

Mahkemede eşiyle iki yıl öncesine kadar sorun yaşamadığını anlatan Ali C., "Bir gün işyerimin muhasebe bürosundan beni çağırdılar. Gittiğimde eşimin açtığı boşanma davasının tebligatını aldım. Bir süre sonra da oğlumdan eşimin evi boşalttığını öğrendim. Telefonla aradığımda ise bana sığınma evinde kaldığını söyledi. Daha sonra eşimin S.D. ile birlikte ev tuttuğunu öğrendim. Mahallede herkesin diline düştük." dedi.

Eşiyle görüşebilmek için bir kadına eşini arattırdığını söyleyen Ali C., "Beni tanıyacağı için, masaj salonunda bir kadına, 'Kargonuz var, gelip alalabilirsiniz' diyerek arattırdım. Çöpleri atarken de sokakta eşimi gördüm. Yanında biri olabilir diye yanıma silah aldım. Takip ederek, kargo şubesine girdiğini gördüm. Arkasından gitimim ve konuşmaya başladık. çocuklarımızla ilgili konuşurken, 'Ben yuvamı kurdum, sen de yuvanı kur' dedi bana. Bu söz üzerine kendimi kaybetmişim. Sonrasını hatırlamıyorum. Pişmanım" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, Aynur C. ile birlikte olduğu iddia edilen S.D.'nin tanık olarak dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.