Hava Durumu

Bursa'da CHP'li ilçe başkanından İYİ Parti'ye sert sözler

CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tandoğan Kuru, Mustafakemalpaşa'nın İYİ Parti'ye verildiği haberleriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2019 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2019 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da CHP'li ilçe başkanından İYİ Parti'ye sert sözler

Yerel seçimler öncesi CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmelerinde kriz sürüyor. Son açıklama CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tandoğan Kuru'dan geldi. g

Bursa'da ittifak görüşmelerinin gün geçtikçe gerginleştiğini, bu gerginleşmenin de kötü sonuçlar doğurabileceğini belirten Kuru, Msutafekemalpaşa'nın İYİ Parti'ye verildiği yönündeki haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, İYİ Parti'ye tepki gösterdi. 

İşte Tandoğan Kuru'nun o açıklaması;

Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tandoğan Kuru

"Kamuoyuna duyuru

Sevgili Mustafakemalpaşalı güzel dostlarım. Bu akşam yapılan bir habere göre içlerinde Mustafakemalpaşa'nın da bulunduğu 8 ilçenin İYİ Parti'ye bırakıldığı ile ilgili bir haber yapılmıştır. Bu haberın ardından görüyoruz ki bazı İYİ Parti'li arkadaşlar tamamıyla asılsız olan bu haberi sevinç çığlıkları ile paylaşımlar yapmaktalar.

Bu nedir arkadaşlar yangından mal kaçırır edasındasınız. Bu davranışlar olası ittifak görüşmelerine zarar verdigini ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi çatısında bu seçime girmekten ne kadar rahatsız olduklarını bir kere daha göstermiştir.

Bu demek oluyor ki sayın Orhan Alper ile (CHP) devam edildiğinde ki kendi söylemleridir ısrarla bizim seçmenimiz size oy atmaz !!! Arkadaşlar Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni her zaman devlet ve millet bekasını ön planda tutmuş MHP baraj altında kalmamalı diye fedakarlık yapmış. İYİ Parti seçime girmeli diye 15 vekilimizi gönderip gurup kurmalarını sağlayıp seçime girmesini sağlamış. Hatta 24 Haziran seçimlerinde ittifak dahiline alarak beraber olunmuş barajı dahi geçilememesine rağmen ittifak sayesinde Meclis'e vekil sokmuş arkasından da orası bizım burası bizım edasıyla yerel seçimlere gölge düşürür duruma gelmıştır.

Siyasette ahtı vefa olmalı. Arkadaşlar samimi isek bizim MYK ve PM'den geçmiş bir adayımız var. Bu neyin ısrarıdır. 3 aydır sahadayız ve çalışıyoruz. Amaç AKP'yi al aşağı mı etmektir. Yoksa altın tepside AKP'ye seçim mi sunmaktır.

Arkadaşlar merak ediyorum adayınız kim? Belirlenmiş ve yol alınmış bır adayı geriye çektirtmeye çalışmak bu seçmen gelirde size oy atarmı hic bunu düsunmüyormusunuz?

Tüm Mustafakemalpaşa halkını sevgi ve saygı ile selamlıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.