Hava Durumu

Bursa'da Büyükşehir'in motivasyon kampı başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gemlik Karacaali eğitim, başarı ve motivasyon kampı yoğun bir katılımla başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da Büyükşehir'in motivasyon kampı başladı

Her yıl Gemlik Karacaali kamp alanında gerçekleşen başarı ve motivasyon kampına 17 ilçeden 11. ve 12. sınıf öğrencileri katılırken, yaklaşan üniversite sınavı öncesi gençler hem dinleniyor hem de uzman eğitimciler eşliğinde sınava hazırlık çalışması yapıyor. Konaklamalı yapılan kampta cumartesi sabahı girişi yapılan öğrenciler ilk gün konaklayarak ikinci günün akşamı pazar günü saat 17:00 kamptan ayrılıyor.

Eğitim dönemi boyunca her hafta sonu ücretsiz olarak gerçekleşecek olan kampın bu haftaki konukları Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi kız öğrencileri oldu. Yaklaşık yüz öğrencinin katılımı ile gerçekleşen kampın ilk gününde Dr. Akif Hayta, temel gençlik dönemi soruları ve cevapları, kaygı ve depresyon, kimlik sorunları, kültür ve değer sorunları, okuma, yazma ve düşünme, etkili kitap okuma ve değerlendirebilme, okuduğunu yorumlama ve yazabilme üzerine gençlere eğitim verdi. Eğitimin ikinci gününde de uzman eğitimci Leyla Asan, problem çözme teknikleri, sınav kaygısı, motivasyon, zaman yönetimi ve etkili ders çalışma teknikleri üzerine eğitim verdi.

Ayrıca kampta bulunan görevli liderler eşliğinde serbest zamanlarda okçuluk, dart, masa tenisi, bocce, satranç, mangala, mini golf, badminton, canlı langırt, plaj voleybolu ve plaj futbolu gibi etkinlikler düzenlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.