Hava Durumu

Bu milletin hâkimine, askerine laf edenler, bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler, siz kimin militanısınız?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın "Artık rektöründen başçavuşuna, uzman çavuşuna kadar herkes AK Parti militanı" ifadelerine sert tepki gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bu milletin hâkimine, askerine laf edenler, bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler, siz kimin militanısınız?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın "Artık rektöründen başçavuşuna, uzman çavuşuna kadar herkes AK Parti militanı" ifadelerine sert tepki gösterirken, "Bu milletin hâkimine, askerine, polisine, öğretmenine laf edenler, siz kimin ve neyin militanısınız? Bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler, Ankara'dan İstanbul'a kol kola yürüyenler siz kimin ve neyin militanısınız? Türkiye'yi yurt dışına şikayet edenler siz kimin ve neyin militanısınız? Girdiği her seçimde 2 kişiden 1'inin oyunu alanlara bu ithamı yapanlar, kendilerinin hangi islerle neler çevirdiğini milletimizin bilmediğini mi sanıyorlar? Seçimlerde gizli ittifaklar kurdukları terör örgütü güdümlü partileri milletin görmediğini mi sanıyorlar?" dedi.

'Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında CHP'ye yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son toplantımızda CHP'deki taciz, tecavüz, hırsızlık ve ahlaksızlık furyasına dikkat çekerek CHP yönetiminin bu tablo karşısında yüzlerinin kızarmadığını kızarmamasından duyduğum üzüntüyü  paylaşmıştım. Bu skandallarının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hâlâ 3 maymunu oynuyorlar. CHP Genel Başkanı, görmedim, duymadım, konuşmadım taktiğiyle bu meseleyi unutturmaya çalışıyor. Çoğu iftira olan benzer meselelerde ortalığı birbirine katan sosyal medya silahşörleri ve güya STK'lar mesele CHP olunca sus-pus kesildiler" diye konuştu.

Erdoğan, "Parti teşkilatlarını ve belediyelerini saran hastalıklı zihniyetlerinden kendi mensupları bile rahatsızken milletimizin bunu hafızasına kaydetmediğini mi sanıyorlar? Milletimiz bunun hesabını vakti geldiğinde sorar. Hukuk bu konuların adli taraflarıyla ilgili olarak elbette kendi üzerine düşeni yapacaktır. Bize düşen bu taciz, tecavüz, hırsızlık, ahlaksız vakalarının siyasi faturasını CHP'nin önüne koymaya devam etmektir" ifadesini kullandı. 

T24 Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.