Hava Durumu

Boşanacağı konuşulan Beren Saat, kendini sete verdi

Netflix yapımı ikinci orijinal Türk dizisi Atiye'nin başrolünde yer alan Beren Saat, sette çekim arasında çocuklarla oyun oynadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2019 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Boşanacağı konuşulan Beren Saat, kendini sete verdi

Son dönemde evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Beren Saat'in yüzünü güldüren proje olan Atiye dizisinin çekimleri son hızla devam ediyor. Başrolde yer alan Saat, set arasında çocuklarla oyun oynadı. Eğlenceli anların yaşandığı görüntülerde Beren Saat'in mutlu olduğu dikkatlerden kaçmadı.

ANADOLU'NUN ÇEŞİTLİ ŞEHİRLERİNDE ÇEKİMLER DEVAM EDECEK

Netflix'in merakla beklenen, başrolünde Beren Saat'in olduğu ikinci Türk orijinal dizisi Atiye'nin çekimleri başladı. Çekimlerine İstanbul'da başlanan ve başta Göbeklitepe olmak üzere Güneydoğu Anadolu'nun çeşitli şehirlerinde çekimlerine devam ediliyor.

ÇOCUKLARLA OYUN OYNADI

Eşi Kenan Doğulu'dan boşanacağı konuşulan güzel oyuncu set arasını çocuklarla oyun oynayarak geçirdi. Kameralara yansıyan görüntülerde Saat'in çocuklarla oynarken bir hayli keyifli olduğu gözlemlendi.

ATİYE DİZİSİNİN KONUSU

Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye'nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.