Hava Durumu

Bekir Aydın: "Alinur Aktaş'la asla ters düşmedik. Yolumuza aşkla devam ediyoruz"

Bursa Orhangazi İlçesi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'la ters düştüklerini iddia edenlere Twitter'den sert çıkıtı! "Cumhur ittifakımızın başarısı hala bazı kesimlerce hazmedilememiştir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ile birlikte bütün şehir büyükşehir olarak aşkla yolumuza devam ediyoruz."

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2021 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2021 23:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bekir Aydın: "Alinur Aktaş'la asla ters düşmedik. Yolumuza aşkla devam ediyoruz"

MHP'den Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı'na seçilen Bekir Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'la ters düştüklerine ilişkin iddiayı gündeme taşıyan gazeteciye Twitter'den çok sert bır yanıt verdi.

İddialara hayal mahsulü diyen Bekir Aydın, iddialarla ilgili olarak hukuk  mücadelesi başlatacağını duyurdu.

Sargın paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bursa merkezli olarak yayın yapan bir gazetenin köşe yazarı tarafından kaleme alınan hayal mahsulü köşe yazısında, bizlerin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş ile ters düştüğünü ve Genel Merkezimiz tarafından istifamızın istendiği gibi aslı olmayan iddialar gündeme gelmiştir.

Gerek Bursa'mızda, gerekse Orhangazi'mizde zaferle ayrılan Cumhur ittifakımızın başarısı aradan geçen iki yıla rağmen belliki hala bazı kesimlerce hazmedilememiştir.

Bizler sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Cumhur ittifakımızla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ile birlikte bütün şehir büyükşehir olarak aşkla yolumuza devam ediyoruz. Bu iftira ve ithamlarla ilgili olarak hukuki mücadelemizi başlatacağımızı da burdan ifade ediyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Sargın'a destek, arasının kötü olduğu iddia edilen Büyükşenir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan geldil.

Aktaş da, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iddiaları yalanlarak, "Bekir Kardeşim hep birlikte Orhangazi'miz için, Bursa'mız için canla başla çalışmaya devam" diye yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.