Hava Durumu

BBDSO ile MFÖ aynı sahnede

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası 57. Uluslararası Bursa Festivali'nde efsanevi grup MFÖ ile sahneye çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
BBDSO ile MFÖ aynı sahnede

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası 57. Uluslararası Bursa Festivali'nde efsanevi grup MFÖ ile sahneye çıkıyor; grubun unutulmaz eserlerinin senfonik aranjesini Bursalı müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Uludağ Premium'un sponsorluğunda Bursa Filarmoni Derneği'nin desteklediği ve klasik müziği daha geniş kitlelere ulaştıran Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), 20 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye'nin pop müzik tarihine damga vuran MFÖ ile aynı sahneyi paylaşmaya hazırlanıyor. 1970'li yıllardan bu yana sayısız söz ve besteye imza atan, hem Türkiye hem de yurtdışında konserler veren ve pek çok ödül kazanan MFÖ; 57. Uluslararası Bursa Festivali'nin açılış konseri için BBDSO ile birlikte Bursalı müzikseverlerin karşısına çıkacak. MFÖ'nün sevilen eserlerinin senfonik aranjelerinin çalınacağı konseri, BBDSO Şefi Dağhan Doğu ile ünlü aranjör Turhan Yükseler yönetecek.

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından 57. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında 20 Haziran Çarşamba saat 21.15'te Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenecek konserin biletleri www.biletinial.com adresinden satın alınabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.