Hava Durumu

Başkan belinde silahla sahaya indi!

Yunanistan Ligi'nde yarıda kalan PAOK - AEK maçında PAOK Başkanı Savvides belinde silahla sahaya girdi! Mücadele ertelendi...

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2018 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Başkan belinde silahla sahaya indi!

Yunanistan Ligi lideri AEK, deplasmanda haftaya ikinci sırada giren PAOK'un konuğu olurken maçın son anlarında yaşanan bir pozisyon tartışmaları da beraberinde getirdi.

PAOK, maçın son dakikalarında Varela ile bir gol bulurken, yardımcı hakemiyle pozisyonu tartışan orta hakem ofsaytta bulunan oyuncunun kalecinin görüş alanında olduğuna hükmederek golü geçerli saymadı.

PAOK cephesi hakeme yoğun şekilde itiraz ederken iki taraf da sahaya girdi...

Hakemler soyunma odasının yolunu tuttular.

Sinirlerine hakim olamayan PAOK Başkanı Ivan Savvidis de sahaya girenler arasındaydı. Savvidis'in sahaya belinde tabancayla girdiği ortaya çıktı.

AEK kulübünün Twitter adresinden yapılan paylaşıma göre; PAOK Başkanı Savvidis, AEK'dan Vassilis Dimitriadis'a saldırdı. Aynı şekilde sportif direktör Lubos Michel'in de Nova gazetesinden bir kişiye saldırdığı iddia edildi.

Savvidis hakemin kararını protesto etmek için oyunculara maçı bırakıp stadı terk etmelerini söyledi. Portekizli Vieirinha ise buna karşı çıkarak maça devam etmek istediklerini bildirdi. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Öte yandan PAOK Sportif Direktörü Lubos Michel iptal edilen gol sonrası adeta çılgına döndü. Sahaya giren Michel'in hakeme giderek, "Bittin sen" dediği iddia edildi. Karşılaşma ertelendi. (Ajansspor)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.