Hava Durumu

Başkan Aktaş açıkladı! İşte Bursa'da vaka sayısının en yüksek olduğu iki ilçe

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, katıldığı canlı yayında koronavirüsle mücadelede vatandaşlara büyük sorumluluk düştüğünü ifade ederek, Bursa'daki vaka sayılarındaki gözle görülür artışı da değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2020 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2020 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Başkan Aktaş açıkladı! İşte Bursa'da vaka sayısının en yüksek olduğu iki ilçe

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, B Gazete ve Btv'de canlı yayına katıldı.

Gündeme dair gelişmeleri değerlendiren Başkan Aktaş, koronavirüs tedbirleri ve vaka sayılıarıyla ilgili de açıklmalarda bulundu.

Bursa'daki koronavirüs vaka sayısındaki artış!

Başkan Aktaş, son haftalarda Bursa'daki vaka sayılarındaki gözle görülür artışı da değerlendirdi. Aktaş, tedbirlere uymanın önemine vurgu yaparak, "Yıldırım ve Gürsu vaka sayılarında yoğun olan yerler. İnsanımız biraz da kendinden sorumlu. Mesela bir sonraki otobüs, metro seferini beklesek ne olacak? İsterseniz en güzel temizlik ekibini kurun, vatandaş dikkat etmedikten, hatalar devam ettikten sonra alınan önlemlerin de bir anlamı kalmıyor" ifadelerini kullandı.

Pandemide alt yapı hizmetleri

Başkan Aktaş, hizmetlerin pandemi sürecinde de devam ettiğini ve hafta sonu yasaklarını fırsata çevirdiklerini belirterek, "Bu süreç bize hizmet verme açısından çok fayda oldu. 65 yaş üstü vatandaşlarımıza hizmet ettik. Evlere ekmek ve yemek taşıdık. Merinos-Acemler kavşağının asfaltlamasını yaptık. Hazır fırsat bu fırsat dedik ve bir gecede bütün yapılacakları yaptık" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.