Hava Durumu

Başbakan Yıldırım'dan Tillerson'ın görevden alınmasına yorum

Başbakan Binali Yıldırım, Azerbaycan ziyareti öncesinde havalimanında açıklamalarda bulunuyor

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Başbakan Yıldırım'dan Tillerson'ın görevden alınmasına yorum

Başbakan Binali Yıldırım, Azerbaycan'a gidiyor. Yıldırım, Bakü'ye hareketi öncesinde havalimanında açıklamalarda bulunuyor.

CHP'NİN 'BOYKOT' ÖNERİSİ
Seçim güvenliği vatandaşların iradesinin sandığa yansıması için olmazsa olmaz bir düzenlemedir. İradenin özgürce gerçekleşmesi, sandığa yansıması için hükümet olarak görevimizi hakkıyla yapmak zorundayız. Bu bakımdan CHP'nin boykot, grev bu tip söylemleri zaman zaman oluyor. Herhalde gençliklerden kalma alışkanlıklarını siyasette de tekrar ediyorlar. Ana muhalefet partisi iktidar alternatifi ise boş işleri bırakıp faydalı söylemlere geçmesinde fayda var.
MECLİS'İN PAZARTESİ ÇALIŞMASINA ELEŞTİRİLER
Gruplar kendi aralarında anlaştılar. Hangi takvimde çalışacaklarını kendi aralarında karar verdiler. Pazartesi çalışıldı. Geçen hafta CHP'nin tüzük kurultayı nedeniyle onlara bir imkan tanındı. Pazartesi çalışma günü değil mi? İcap ederse 7 gün çalışılabilir.
TILLERSON'IN GÖREVDEN ALINMASI
ABD Başkanı'nın kararını değerlendirmemiz gereksiz. Türkiye ABD ilişkileri kişilere bağlı değildir. Son zamanlarda ABD ile bazı sıkıntılar yaşamamız sır değil. Terör örgütleri adeta ABD'nin koruması altında. Ümit ederim daha sağlıklı bir ilişki gerçekleştirilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.