Hava Durumu

Bakan Koca'dan sokağa çıkmayın çağrısı! Ağır hasta sayısı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, alınan yeni tedbirlerin uygulanmaya başlaması ile birlikte 65 yaş üstü vatandaşlara sağlıkları için kurallara eskisiyle kıyaslanmayacak kadar çok dikkat edilmesi uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2020 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2020 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bakan Koca'dan sokağa çıkmayın çağrısı! Ağır hasta sayısı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi;

"DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZ. 10.00-13.00 arası evde olmak yerine, dışarıda olmayı tercih etmişseniz, kurallara eskisiyle kıyaslanmayacak kadar çok dikkat edin. Dışarıda 3 saat yerine, daha az zaman geçirirseniz bu sizin için daha iyi. (Büyüklerimize telefon edelim, MESAJ YERİNİ BULSUN.)"

"SEVGİLİ GENÇLER. 13.00-16.00 arası evde kalmak yerine, çıkmayı tercih etmişseniz, kurallara eskisiyle kıyaslanmayacak kadar çok dikkat edin. Dışarıda 3 saat yerine, daha az zaman geçirirseniz bu hepimiz için daha iyi. (Gençler mesajı aldı. Biz yine de telefon edip, hatırlatalım.)"

"Ağır hasta sayısı 4 ayda 8 kat arttı. Bir gündeki yeni hasta sayımız, 5.000'in üzerinde. Dünkü can kaybımız, 141. Mücadeleden daha az yara, daha az acıyla çıkmak için, zorunlu tedbirlere kendi tercihimizi eklemeliyiz. EN İYİ TEDBİR EVİMİZDİR. Mecburiyet yoksa dışarı çıkmayın."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.