Hava Durumu

Bakan Gül'den dikkat çeken IMF açıklaması!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, IMF'nin Türkiye ile ilgili yaptığı açıklamalara, "Türkiye'nin seçimlerine karışmayan bir IMF kalmıştı. Bugün onlar da bir şeyler yapmaya başladı. Bakalım daha kimler tweet atacak?" sözleriyle yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2019 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2019 22:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bakan Gül'den dikkat çeken IMF açıklaması!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, IMF'nin Türkiye ile ilgili yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Gül, "Türkiye'nin seçimlerine karışmayan bir IMF kalmıştı. Bugün onlar da bir şeyler yapmaya başladı. Bakalım daha kimler tweet atacak?" dedi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, IMF Sözcüsü Gerry Rice'ın Türkiye ile ilgili açıklamalarına "Türkiye'nin seçimlerine karışmayan bir IMF kalmıştı. Bugün onlar da bir şeyler yapmaya başladı. Bakalım daha kimler tweet atacak?" sözleriyle yanıt verdi. Gül ayrıca, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili açıklamasında ise, "İYİ Parti Genel Başkanı çıkıp 'Mehmetçik cezaevinde' diyor. Ne zaman darbeciler Mehmetçik oldu? Onlar haindir. Onların adını Mehmetçik'imizin adıyla bir arada anamazsın" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Gerry Rice, basın brifinginde, "Türk ekonomisinde önemli bir yavaşlama var ve hükümetin bu soruna anında ve doğru yanıt vermesi gerekiyor" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.