Hava Durumu

Bahçeşehir Koleji 87 - 73 Bursaspor

Bursaspor Durmazlar Türkiye Basketbol Ligi Play-off yarı final serisi üçüncü maçında deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bahçeşehir Koleji 87 - 73 Bursaspor

Başantrenör Şemsettin Baş karşılaşmaya Erdem,Karlo,Can,Ali,Dejan beşiyle başladı. Tempolu geçen ilk çeyrekte yeşil beyazlı ekip, Dejan Borovnjak'ı pota altında etkili kullanmayı başardı.

Ev sahibi ekip ise dış atışlarla sayılar bulurken Yiğitcan Turna ve White ile sayılar bulmaya çalıştı. Özellikle ilk çeyreğin son bölümünü iyi oynayan Bahçeşehir ilk çeyreği 27-18 önde bitirdi.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde ise Bursaspor, savunma temposunu yitirdi. Ev sahibi ekip Hakan Yapar ve Kerem Gönlüm'ü iyi kullanarak farkı arttırdı. Hücumlardan da boş dönen Potanın Timsahları soyunma odasına 53-35 geride girdi.

Maçın ikinci yarısına yeşil beyazlı ekip, tam sahada press ile başladı. Özellikle çaldığı toplarla farkı 9 sayıya kadar indiren Şemsettin Baş'ın öğrencileri maçın sonunda boş atışları sayıya çeviremeyince karşılaşmadan 87-73 mağlup ayrıldı.

Teksas taraftar grubu da tribündeki yerini aldı. Taraftarlar, karşılaşmanın başından sonua kadar bir an olsun desteğini kesmedi.

SERİDE DURUM 2-1'E GELDİ

Ev sahibi ekip bu galibiyetle seride durumu 2-1'e getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.