Hava Durumu

Aytaç Kara isyan etti!

Bursasporlu futbolcu Aytaç Kara; "Sadece rakibimizle mücadele etmiyoruz. Sezon başından bu yana hakemler ve VAR ile mücadele ediyoruz. Bu sene böyle geçecek. İnşallah onları şaşırtıp, bitirebildiğimiz üst sıralarda bitireceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Aytaç Kara isyan etti!

Galatasaray maçına iyi başladıklarını dile getiren Aytaç Kara, "İki tane güzel gol bulduk. İlk yarının kontrolü bizim elimizdeydi. İkinci yarıya istediğimiz gibi başlayamadık. Bu da bizim için sıkıntı oldu. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ama mücadeleye devam edeceğiz. Zor günler geçiriyoruz. Bu dönemde daha fazla mücadele edip, kaldığımız yerden güzel şekilde devam ederiz" açıklamasını yaptı.

Hakemlere de tepki gösteren Kara, "Sadece rakibimizle mücadele etmiyoruz. Sezon başından bu yana hakemler ve VAR ile mücadele ediyoruz. İlk yarıdaki pozisyonun aynısında Başakşehir 16.00'daki maçta penaltı kazandı. Bizim pozisyonumuzda VAR'a bile bakılmadı. İkinci sarı karttan atılması gereken pozisyon vardı Emre'nin. Bu sene böyle geçecek. İnşallah onları şaşırtıp, bitirebildiğimiz üst sıralarda bitireceğiz. Gelecek seneye daha iyi hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.