Hava Durumu

Aquaman'in yıldız ismi Matrix 4 kadrosuna dahil oldu!

Matrix 4'ün vizyona gireceği kesinleştikten sonra filmle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir önceki bilgilerde filmde genç bir neo olabileceğini belirtmiştik. Şimdi ise Aquaman'nin yıldızı Matrix 4 kadrosuna dahil oldu!

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2019 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2019 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Aquaman'in yıldız ismi Matrix 4 kadrosuna dahil oldu!

Bilim kurgu filmlerinin efsanelerinden biri olan Matrix serisi, dördüncü film için hazırlıklara devam ediyor ve her geçen gün Matrix 4 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkanlara göre Matrix 4'te genç ve yaşlı olmak üzere iki farklı Neo görebileceğimizi belirtmiştik.

Filmin konusuyla alakalı herhangi bir bilgi ortaya çıkmadığı için, genç ve yaşlı Neo'nun nasıl karşılaşacağı ve ya filmde neler olacağını bilmiyoruz.

Tüm bunların yanı sıra, yaşlı Neo'yu Keanu Reeves'in oynayacağı ise kesin. Hatta Keanu Reeves senaryoyu okuduğu ve çok heyecanlı olduğunu de belirmişti.

Keanu Reeves'in yanı sıra, üçlemede Trinity karakterine hayat veren Carrie-Anne Moss'un yine aynı karakteri canlandıracağını da hatırlatalım.

Gelişmelere göre, Matrix 4'ün kadrosuna Aquaman'in yıldızlarından biri dahil oldu.

Aquaman filmindeki kötü karakterlerden biri olan Manta'yı canlandıran Yahya Abdul-Mateen II, Matrix 4'ün kadrosuna dahil oldu.

Şu an hangi karakteri canlandıracağını bilmiyoruz. Fakat, Matrix 4'te genç bir Morpheus olacağı söylentilerine bakarsak, belkide Yahya Abdul-Mateen II yeni Morpheus'umuz olabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.