Hava Durumu

Ali Yılmaz: "Osmangazi'yi Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacağız"

Ak Parti Osmangazi önceki dönem İlçe Başkanı Ali Yılmaz Ak Parti Osmangazi Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Osmangazi İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğü zaman zarfında çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını belirten Yılmaz, " Hizmet yolunda biz yorulmak nedir bilmeyiz. Osmangazi'yi Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacak yeni bir şehircilik ve hizmet anlayışıyla adayım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ali Yılmaz: "Osmangazi'yi Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacağız"

Osmangazi'yi Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacak yeni bir şehircilik ve hizmet anlayışıyla yönetmek amacıyla yola çıkan Ali Yılmaz, Osmangazi İlçesi Ak Parti Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Osmangazi İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğü zaman zarfında çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını belirten Yılmaz, " Hizmet yolunda biz yorulmak nedir bilmeyiz. Osmangazi'yi Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacak yeni bir şehircilik ve hizmet anlayışıyla adayım" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi olarak 2002 yılında, Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde güçlü Türkiye'nin inşası için zorlu fakat bir o kadar da mukaddes bir yola çıktıklarını belirten Ali Yılmaz, "O günden bu güne kadar çok büyük badireler atlatsak da inandığımız yoldan, halkımıza verdiğimiz sözden hiçbir şekilde geri dönmedik, savunduklarımızdan, değerlerimizden, inancımızdan taviz vermedik. Geride kalan yıllar içerisinde ihanet şebekelerinin dış güçlerle işbirliği yaparak bizi sırtımızdan bıçaklamak için sinsice içimize sındığını, ülkemizin ilerlemesini, kalkınmasını durdurmak için haince planlar yaptıklarını gördük" dedi.

YEREL YÖNETİMLER, HALKA UZANAN HİZMET ELLERİDİR

Devlete, hükümete darbe yapmak düşüncesinin tarih olduğunun altını çizen Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin mukaddes üniformasını, milletin değerlerini kendi hain planlarına kalkan yapan teröristlerin, devlete ait, millete ait uçaklarla, tanklarla yine bu milletin kanını dökmekten çekinmediklerini belirterek, "Ekonominin, paranın, dövizin ve faizin efendilerinin kendi çıkarları uğruna halkın ve devletin karşısında yer aldığına hepimiz bir bir şahit olduk. Fakat yapılan her türlü hainlik, hazırlanan tezgah ve tuzaklar önce Alemlerin Rabbi olan Allah'ın izni sonra liderimiz Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yürekli, cesur, dik duruşu ve milletimizin cesareti, kararlılığı ve ferasetiyle bozuldu. Ama yine de hain bir kalkışmaya niyetlenenlerin, bütün hain saldırılarının da aynı şekilde bu aziz milletimizle üstesinden geleceğiz Allah'ın izniyle. Yerel yönetimler, Ak Parti'nin halka uzanan hizmet ve sevgi elleridir. Yerel yönetimler, partimizin vizyonunu şehirlere nakış nakış ören, toplumları, şehirleri geleceğe güvenle, huzurla taşıyan yaşam alanlarının inşa edildiği merkezlerdir. Hepimizin en derin anılarının bulunduğu, ömrümüzün en özel izlerini taşıyan yaşam alanlarımızın yönetim merkezleridir yerel yönetimler. Ak Parti'nin yerel yönetimler misyonu, temel anlayışı halka hizmet, Hakka hizmet düsturudur.

Bilindiği üzere bundan beş yıl önceki yerel seçimlerde Osmangazi İlçemiz için aday adaylığı başvurumuz olmuştu. Akabinde Ak parti Osmangazi İlçe Başkanı olarak, değerli hemşerilerimize hizmet etme şerefi bendenize nasip oldu" şeklinde konuştu.

"HİZMET YOLUNDA YORULMAK NEDİR BİLMEYİZ"

Osmangazi İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğü zaman zarfı boyunca çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik ve çözülmedik dert kalmamasına özenle dikkat ettiklerini ifade eden Yılmaz, "Bu gayretin içinde olduk. Bu süreçte gerek halkımızdan gerekse dava arkadaşlarımızdan yerel seçimlerde yeniden Osmangazi ilçemiz için aday adayı olmam konusunda yoğun bir teveccüh ile karşılaştık. Bugün bu kararım, sevgili hemşerilerimizden gördüğümüz bu yoğun teveccühün ve içimizde bitmeyen hizmet aşkının bir neticesidir. Hizmet yolunda biz yorulmak nedir bilmeyiz. Yılgınlık, bezginlik, ümitsizlik, karamsarlık, küsmek bizim hizmet anlayışımızda yeri yoktur. Yılların bana kazandırmış olduğu bilgi, birikim ve tecrübelerimle Ak Parti'nin misyon ve vizyonuna, hedeflerine uygun yeni bir şehircilik ve hizmet anlayışıyla... Bugüne kadar ak belediyecilik adına yapılmış olan bütün hizmet ve projelere daha fazlasını eklemek ve Ak Parti belediyeciliğinde yeni bir anlayış ve heyecanla, Osmangazi'yi Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacak yeni bir şehircilik ve hizmet anlayışıyla... Osmangazi'yi daha yaşanılabilir ve daha özgün ve daha huzurlu bir kent yapacak, ayrıcalıklı projelerle...Gelişmiş ve daha güzel bir Osmangazi için, şehir olarak daha modern, huzur dolu bir Osmangazi için, daha planlı, yaşam kalitesi daha yüksek, daha yeşil bir Osmangazi için, yeni bir şehircilik ve hizmet anlayışıyla, bendeniz Ali Yılmaz olarak, Osmangazi İlçesi Ak Parti Belediye Başkan aday adayı olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum" dedi.

HALKIMIZIN DUASI VE DESTEĞİ OLDUKÇA AŞILMAYACAK ENGEL YOKTUR

Yılmaz, Osmangazi ilçesi ve halkı için, özgün projelerin, Ak Partinin misyon ve vizyonuna uygun çok farklı bir yönetim anlayışının hazırlığını yapmış bulunmakta olduklarına vurgu yaptı. Yılmaz sözlerine şöyle devam etti, "Ben ve ekibim, güçlü bir kadro olarak "sınırları aşan Osmangazi" için hazırız. Bilmenizi istiyorum ki, bu kutsal göreve hazırlanırken iki şeye inandık; Birincisi zaten hiç aklımızdan çıkarmadığımız " Halka Hizmet, Hakka Hizmettir" düsturu. İkincisi ise, değerli dava arkadaşlarımın bizlere olan inanç ve desteğidir. İnanıyorum ki, halkımızın duası ve desteği oldukça aşılmayacak engel, kazanılmayacak zafer yoktur. İlk günkü aşk ve heyecan ile, bu kutlu yolda, azim ve kararlılıkla, halkımıza ve Osmangazi'ye hizmet için durmak yok; yola devam".

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.