Hava Durumu

Ali Koç'tan futbolculara: "O formanın içine beni koysalar..."

Camiaya Sesleniş programında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bu formanın içine seni, beni koy, daha fazla gol atar, daha fazla puan alırdık." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2019 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2019 23:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ali Koç'tan futbolculara: "O formanın içine beni koysalar..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Camiaya Sesleniş programında açıklamalarda bulundu.

İşte Koç'un açıklamaları:

"Kulübümüzün Youtube kanalını daha aktif kullanacağız. Belki transferleri oradan açıklarız. Gözümdeki rahatsızlık nedeniyle programımızda bir günlük gecikme oldu. Özür dilerim. Halk arasında arpacık dediğimiz rahatsızlık. Camiaya Sesleniş programı için bir zaman belirlemedik fakat 1-2 ay arayla yapacağımızı söylemiştim.

Şunun bilinmesi lazım ki, Fenerbahçe'de birçok konuda fikir ayrılığı olabilir. Ama 7'den 70'e bütün Fenerbahçeliler 3 Temmuz konusunda, bize yapılanlar konusunda aynı düşüncede. Bugün biz, yarın başkası, kim olursa olsun dimdik duracaktır. Bugünlerde atıp tutmak kolay, o günlerde yaşadıklarımızı Allah bilir. Ben o günlerde yönetici olarak işin bizzat içindeyim. O günlerde dimdik durmak çok önemliydi.

"ERWİN KOEMAN ADAM GİBİ ADAM"

Beni seçim sürecinde FETÖ'cü yapmaya çalıştılar. Bana yapılan bu saldırılara şaşırmıyorum. 100 bin kişi beni BİMER'e, CİMER'e şikayet etti. Zaman zaman bu saldırılara maruz kalıyoruz. Erwin hocamız bizim şartlarımıza uyamadı. Birçok kırılma maçı oldu. O kırılma maçlarındaki başarısız sonuçlara rağmen hocamızın arkasında durduk. Ancak puan tablosundaki yerimiz kabul edilecek gibi değildi. Ardından yollarımızı ayırma kararı aldık.Ardından Erwin Koeman ile devam ettik. Adam gibi adam derler ya, Erwin Koeman tam olarak öyle biriydi.

"İYİ Kİ ERSUN YANAL'I GETİRMİŞİZ"

Ersun Hoca'yı niye getirdik, nasıl getirdik, bu konuda da eleştiriliyoruz ama iyi ki getirmişiz. Zaten detaylarını birazdan anlatacağım. Çok kısa bir zamanda takıma çok iyi bir hava geldi. İdari menajer olarak Volkan Ballı'yı getirdik. Zaten kendisini herkes bilir, tanır. Diğer taraftan yöneticimiz Selahattin Baki'yi de bu işler için atadık. Kendisi tribüncüdür, tribünden gelmektedir. Comolli gönderiliyor haberleri çıktı, hayır, sadece görev dağılımı oldu.

"BU KARA BULUTLAR DAĞILACAK"

Sezon başında herhalde en kötü senaryoyu çizin deseler kimse böyle bir senaryo çizemezdi. Bu formanın içine seni, beni koy, daha fazla gol atar, daha fazla puan alırdık. Slimani vurdu girmedi, bütün bunlar beceriksizlikle açıklanacak şeyler değil. O son maçta bilardo gibi top giriyor. Ama dağılacak bu kara bulutlar. Üstümüzde bir şanssızlık var.

"OZAN TUFAN ÖZEL BİR VAKA"

Ozan Tufan özel bir vaka, özel bir yetenek. Zaman zaman kilo alıp verse de inanılmaz bir gücü ve dayanıklılığı var. Onun için ben de üzülüyorum. Sezon başı kadro dışı bırakmak zorunda kalmıştık. 'Sana inanıyoruz, Alanyaspor ve Sergen Yalçın'dan yararlan' dedik. Aatif Chahechouhe, hocamızın ricası sonrasında affedildi ve kendisini isteyen kulüpler var. Çaykur Rizespor'a gitmesini uygun gördük, anlaştık ama ne yazık ki Aatif anlaşamadı. En kısa zamanda anlaşmasını bekliyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.