Hava Durumu

Ali Ay: Ödüm patladı

Bursaspor Başkanı Ali Ay, VAR sistemi nedeniyle ciddi puan kayıpları yaşadıklarını ifade ederken, "Cüneyt Çakır gol sonrası VAR'a gidince yine ödüm patladı" açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2019 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2019 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ali Ay: Ödüm patladı

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinin ilk maçında Fenerbahçe ile berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Ay, "Maalesef sezon başından beri şu anda bulunduğumuz konumda olmamamız lazımdı. En azından ilk 5 içinde olmalıydık" dedi.

TAHTA BİR AÇILSIN

Her takımda olduğu gibi kendilerinin de eksikleri bulunduğunu kaydeden Ay, "Bunun için uğraş veriyoruz. Önümüzde de 10 günümüz var. Bu 10 gün içerisinde umarım güzel gelişmeler olur. Biz de gerekeni yaparız. Gerekenler yapılıyor. Olayın siz de farkındasınız, çok da fazla detaya girmek istemiyorum. Elimizde hasetler var ancak onlardan yararlanamıyoruz. Faydalanmak için de bayağı uğraş veriyoruz. İnşallah sonunda gerçekleşir. Transfer tahtasını hele bir açalım" dedi.

VAR PANİĞİ

Süper Lig'de bu sezon uygulamaya konuşan Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi nedeniyle 8 puan kaybettiklerini açıklayan Ali Ay, "(Fenerbahçe maçı)Akşam ödüm patladı. 'Tekrar acaba attığımız gol iptal edilecek mi' diye. İkinci yarıda güzel top oynadık" diye konuştu.

PR YAPMAK İSTİYORUZ

Azerbaycan'dan olası bir transfer konusuna değinen Başkan Ali Ay, "Onlar bizim oyuncularımızı seyretti ancak biz kendilerini görmedik. Netfçi Bakü ile ilişkilerimiz daha da iyiye gidecek. Biz gideceğiz onlar gelecek. Amaç Bursaspor ve Neftçi Bakü'nün PR'ını Türkiye ve Azerbaycan'da daha fazla yapmak ve tanıtmak. Futbol artık endüstriyel hale geldi. Sponsorlarımızı artırmak istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.