Hava Durumu

'Akşener'e Başkan Yardımcılığı teklifi' iddiasına açıklama!

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Genel Başkan Meral Akşener'e, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde başkan yardımcılığı görevi teklif edildiği, ve Akşener'in de buna sıcak baktığına ilişkin sosyal medyada çıkan iddialar üzerine bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
'Akşener'e Başkan Yardımcılığı teklifi' iddiasına açıklama!

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Genel Başkan Meral Akşener'e, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde başkan yardımcılığı görevi teklif edildiği, ve Akşener'in de buna sıcak baktığına ilişkin sosyal medyada çıkan iddialar üzerine bir açıklama yaptı. Çıray, "Sayın Meral Akşener'e başkan yardımcılığı teklifi getirildiği ve onun da kabul ettiğine dair sosyal medyada yer alan paylaşımlar gerçek dışıdır. Kamuoyunun bilgisine..." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada Meral Akşener'e yeni hükümet sisteminde başkan yardımcılığı görevi teklif edileceği, Akşener'in de buna sıcak baktığına ilişkin iddialar ortaya atıldı. İddiaların sıkça dillendirilmesi ve kamuoyunda konuşulması üzerine İYİ Parti SözcüsüAytun Çıray sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Çıray iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Çıray'ın resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Sayın Meral Akşener'e başkan yardımcılığı teklifi getirildiği ve onun da kabul ettiğine dair sosyal medyada yer alan paylaşımlar gerçek dışıdır. Kamuoyunun bilgisine..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.