Hava Durumu

AK Partili Aktay'dan Kaşıkçı açıklaması

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümüne ilişkin bir yazı kaleme aldı. Altay, "Ön sezgileriyle önceden almış olduğu küçük bir tedbir komployu kuranların ayağına dolanmasını sağladı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2018 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2018 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
AK Partili Aktay'dan Kaşıkçı açıklaması

Yasin Aktay, Yeni Şafak'ta "Kaşıkçı için gıyabi cenaze namazı" başlığıyla yayımlanan yazısında Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı için gıyabi cenaze namazı kılınacağını hatırlattı.

"Kaşıkçı'nınki aslında başka türlü bir namaz. 43 gündür öldüğü bilindiği halde ortada cesedi yok, ama bu esnada hiç kimsenin olamadığı kadar aramızda" diyen Aktay, şöyle devam etti:

-- Ölümünün yol açtığı etkiyle neredeyse bütün dünyadaki dengelerin değişimine yol açmaya devam ediyor. Yaşarken ortaya koyamadığı, gerçekleştiremediği etkiyi ölümüyle üstleniyor. Bu arada bedeni yok edilirken aslında onun üzerinden Türkiye hedef alındı. Onu öldürerek Türkiye'yi güvensiz ve güvenilmez bir ülke olarak ilan etmeye hazırlıkları tamdı.

-- Ön sezgileriyle önceden almış olduğu küçük bir tedbir komployu kuranların ayağına dolanmasını sağladı. Böylece bir bakıma, Türkiye'yi tarihinde karşılaştığı en tehlikeli saldırılardan birinden koruyarak ölmüş oldu. Kaşıkçı'nın öldüğü kesin olarak anlaşıldığına göre ona hak ettiği cenaze namazını kılmak gerekiyor artık. Bu amaçla Fatih Camii'nde cuma namazı sonrası kılınacak gıyabi cenaze namazında ona karşı asli görevlerimizden birini yerine getireceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.