Hava Durumu

AK Parti'den Mansur Yavaş çıkışı: "Sana Ankara'yı dar ederiz"

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş'a, "Eğer işçilerin ekmeğiyle oynarsan sana Ankara'yı dar ederiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2019 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2019 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
AK Parti'den Mansur Yavaş çıkışı: "Sana Ankara'yı dar ederiz"

Mamak'taki Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Ankara İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti'den ayrılanların kuracağı yeni parti hakkında ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında konuştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde işçilerin çıkarıldığı yönünde duyumlar aldıklarını söyleyen Şahin, Mansur Yavaş'a yönelik "Sana Ankara'yı dar ederiz" şeklinde konuştu.

GENEL SEKRETER ŞAHİN: UYANIK OLMALIYIZ

Partisinin son yapılan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında alınan karar doğrultusunda 7 Ekim itibarıyla 7'nci Olağan Kongre sürecinin başlayacağına dikkati çeken Şahin, kongre süreciyle birlikte çalışmalara yeni bir hız ve heyecan kazandıracaklarını vurguladı.

Şahin, "vefa" duygusunun, 2023 ve 2071 hedefleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmamak olduğunun altını çizerek, "Partimize ve davamıza zarar vermek, bu hareketi sekteye uğratmak isteyenler her zaman olmuştur. Ancak aziz milletimiz onlara gerekli cevabı vermiştir. Bize zarar vermek isteyenler hep siyaseten zarar görmüş ve kaybeden olmuşlardır. Aramıza fitne sokmak isteyenlere karşı uyanık olmalıyız. Saflarımızı sıklaştırmalı ve bu odaklara asla geçit vermemeliyiz" şeklinde konuştu.

"CHP'Lİ BELEDİYELER ZULÜMLERİNİ KAMUFLE ETMEYE ÇALIŞMAKTA"

Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimler öncesinde belediyelerden işçi çıkarılmayacağı yönünde vaatleri olduğuna işaret ederek, " Bolu'da, Adana'da, Mersin'de ve İstanbul'da CHP'li belediye başkanları işçi kardeşlerimizi kapının önüne koymakta. İşten çıkarttıkları ve ekmekleri ile oynadıkları işçilere de 'bankamatik çalışanı' yaftası vurarak bu zulümlerini kamufle etmeye çalışmaktalar" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'A SESLENDİ: ANKARA'YI SANA DAR EDERİZ

Ankara Büyükşehir Belediyesinde de işçi çıkarılacağı yönünde duyumlar aldıklarını dile getiren Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buradan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'na sesleniyorum. Sakın işçi kardeşlerimizin ekmeği ile oynama. Sakın emekçi kardeşlerimizin alın terini heba edecek adımlar atma. Eğer işçi ve emekçi kardeşlerimizin ekmeği ile oynarsan, onlara bu zulmü reva görürsen, Ankara'yı sana dar ederiz. Karşında bizi ve AK Parti teşkilatlarını bulursun. Asla böyle bir şeye teşebbüs etme."

İL BAŞKANI ÖZCAN: FIRSAT VERMEYECEĞİZ

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise makam sevdası uğruna partiyi bölmeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini aktardı.

AK Parti'de siyaset yapan herkes için ülkenin refahının her türlü politik hesabın üzerinde olduğunu anlatan Özcan, "Ankara genelinde meclis üyeliği ve ilçe belediye başkanlıklarında bize güvenerek oy veren hemşehrilerimizin güvenini boşa çıkarmayacağız. Belediye başkanlarımız, liyakat ve sadakat prensibiyle başkanı oldukları ilçenin vebalini taşıdığını unutmamalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Programa, Ankara Milletvekilleri Arife Polat Düzgün, Asuman Erdoğan, Emrullah İşler ve Orhan Yegin ile bazı partililer katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.