Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Refik Özen, aday olduğunu sahur vakti öğrendi

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Refik Özen, sürpriz Milletvekili Adaylık sürecini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Refik Özen, aday olduğunu sahur vakti öğrendi

24 Haziran seçimi için aday adayı olmamasına rağmen sürpriz bir şekilde AK Parti'den Birinci Bölge üçüncü sıradan Milletvekili Adayı gösterilen Refik Özen, sıradışı adaylık sürecini Lodos Haber'e anlattı.

"Akşam AK Parti Genel Merkezi'nden aradılar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla aradıklarını söylediler ve hemen evraklarımı hazırlayıp Ankara'ya gitmem gerektiğini bildirdiler" diyen Refik Özen gelişmenin kendisi açısından gerçek bir sürpriz olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Ankara'ya çağırılmasının ardından sahurdan sonra yola çıktığını belirten ve Adaylık başvurusunu son gün yapan Özen şunları söyledi:

"Adayı adayı olmamama rağmen sürpriz bir şekide listede yer almam ve özellikle de üçüncü sırada olmam hem gurur hem de mutluluk verici. Bana verilen görevinin öneminin bilinciyle partimi Bursa'da yeniden birinci parti yapmak için var gücümle çalışacağım" dedi.

Bu kez bizzat Erdoğan'ın talimatıyla aday yapılan Refik Özen, bir önceki seçimde Aday Adayı olmasına rağmen partisinin listesinde yer alamamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.