Hava Durumu

AK Parti Bursa'dan MHP'ye ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MHP Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2019 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2019 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
AK Parti Bursa'dan MHP'ye ziyaret

AK Parti ile MHP arasındaki Cumhur İttifakı çalışmaları kapsamında AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve il yönetimini ziyaret etti.

AKTAŞ: BU GÖNÜL İTTİFAKIDIR

Başkan Aktaş,ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "İl Başkanımız Ayhan Salman ile birlikte Millet aşkı ve devlet bekası şuuruyla birlikte yürüdüğümüz MHP İl Başkanlığı'mızı ziyaret ettik. Cumhur İttifakı, Önce Türkiye diyenlerin ittifakıdır. Cumhur İttifakı, bir gönül ittifakıdır."

İL BAŞKANI SALMAN: BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ise MHP ziyaretişle ilgili yaptığı paylaşımda, birlik beraberlik mesajı vererek, 

"B.B.B. Başkanımız Sn. Alinur Aktaş ile birlikte MHP İl Başkanı Sn.Cihangir Kalkancı'yı ziyaret ederek, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için birlik ve beraberlik içinde çalışmalara imza atacağımızın sözünü verdik." mesajını paylaştı.

MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Bursa için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.