Hava Durumu

Adriana Lima Türk erkeklerini neden seviyor?

Dünyaca ünlü model Adriana Lima yeni Türk sevgilisi Emir Uyar ile çıktığı Mikonos tatiliyle yeniden dünya basınının gündemine geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2019 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Adriana Lima Türk erkeklerini neden seviyor?

Dünyaca ünlü model Adriana Lima yeni Türk sevgilisi Emir Uyar ile çıktığı Mikonos tatiliyle yeniden dünya basınının gündemine gelirken, Metin Hara'nın ardından yine bir Türk'le sevgili olan Lima'nın bu tercihi hem merak hem de tartışma konusu oldu.

Magazin yorumcuları dünyaca ünlü 38 yaşındaki top modelin hayatına peş peşe giren iki erkeğin de Türk olmasının olası sebeplerini masaya yatırırken, Lima'nın yakın arkadaşı olan Acun Alıcalı ise ünlü modele Türk insanlarını kendisinin sevdirdiği yorumunu yaptı. 

Magazin basınının üzerinde büyük bir ilgi ile durduğu ikinci konu ise Metin Hara ile 1.5 yıllık ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Adriana Lima'nın yeni sevgilisi Türk İş Adamı Emre Uyar...

Peki Emre Uyar kimdir? Kaç yaşında ve Emre Uyar ne iş yapıyor?

EMRE UYAR KİMDİR: 

1982 yılında doğdu. Emir Uyar lise eğitimini İstanbul'da Alman Lisesi'nde tamamladı.2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu.

Ailesi Venedik'te de şubesi bulunan bir otel zincirinin sahibi olan Uyar, kendisi de ailesiyle birlikte çalışıyor. Uyar, daha önce de Lindsay Lohan ile iş birliği yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.