Hava Durumu

Adaylar ortak yayına nasıl geldi?

Türkiye'nin heyecanla beklediği tarihi yayının yapılacağı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ne ilk gelen aday Ekrem İmamoğlu oldu. Binali Yıldırım ise programın başlama saatine 4 dakika kala kongre merkezine geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2019 22:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2019 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Adaylar ortak yayına nasıl geldi?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimlerinin yenileneceği 23 Haziran'a günler kala Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu ilk kez bir televizyon programında karşı karşıya geliyor.

Program için Lütfü Kırdar'a ilk gelen isim ise Ekrem İmamoğlu oldu. İmamoğlu, eşi ve büyük oğlu ile birlikte saat 20:25 sıralarında, yayının yapılacağı Lütfü Kırdar Kongre Salonu'na geldi. Kendisini bekleyen gazetecileri selamlayan İmamoğlu "Her şey çok güzel olacak" deyip içeriye girip yayın saatini beklemeye başladı

YILDIRIM YAYINA 4 DAKİKA KALA GELDİ

AK Parti adayı Binali Yıldırım ise programın başlama saatine 4 dakika kala kongre merkezine geldi. Binali Yıldırım kongre merkezine eşi Semiha Yıldırım ile birlikte geldi ve gazetecileri selamlayarak kongre merkezine girdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.