Hava Durumu

Cacharel Yeni Koleksiyonu Görücüye Çıktı

null

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2014 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2014 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Cacharel Yeni Koleksiyonu Görücüye Çıktı

Cacharel, yeni sezonu Akdeniz’in mavisiyle karşılıyor. Sezonun yeni gözdesi lacivertten mürekkep rengine gömlek ve yelekler, denimler, mix&match yapılabilecek takımlar ve kombinler Cacharel erkeğinin saygın asaletini yansıtıyor.

Fransa’nın ikonik markası Cacharel, yeni sezon koleksiyonunda doğadan ve şehrin dinamizminden ilham alıyor. Sanatı, kültürü, gastronomisi, şehri zengin kılan her milletten insanıyla küçük bir dünya olan Barselona’nın içinde barındırdığı karma dokuları, gotik ve modern yapıların kaynaştığı mimarisi, Cacharel Sonbahar / Kış 2014-15 koleksiyonuna yansıyor. Yeni koleksiyonda güçlü Gaudi etkisi, bazen trençkotların astarlarında bazen de kravatların örgü detaylarında, mimari esintilerin çeşitlendirilmiş halleri ile yorumlanıyor.

Erkeklerin gezgin, özgür ve keşif tutkunu yönlerine seslenen tasarımlarıyla Cacharel, stil sahibi erkeklere rafine bir şıklık sunuyor. Zengin kumaş ve kalıp alternatifleriyle tamamen kişiye özel tasarımları bir araya getiren sonbahar-kış koleksiyonu, mevsime özel planlanmış olsa da 4 mevsime esneklik gösteriyor. Koleksiyon, detaycı tasarım anlayışını rahatlık ve hafiflikle birleştiriyor.

Maviler, mürdüm ve toprak rengiyle zenginleşiyor

Akdeniz mavisinin tüm tonlarının öne çıktığı tasarımlarda, lacivertten mürekkebe, çivitten toz mavisine kadar farklı seçenekler bulunuyor. Renk skalasındaki maviler, sumak tonundaki mürdüm ve toprak renkleri ile birleşiyor. Desenlerde ise çizgiye karışan ekoseler, kazayağının içinde balıksırtı çizgiler, mikro desenler görülüyor. Cacharel’in kumaş ve kesimlerine yansıyan ileri teknoloji de, kentin temposunu temsil ediyor.

Mix&match takımlar

Cacharel’in günlük hayatın rutinine uyum sağlayan ve vücuda hareket özgürlüğü veren tasarımlarında mix&match yapılabilecek takımlar öne çıkıyor. Takımlar, ister bir bütün isterse farklı parçalarla kombinlenerek kullanılsınlar, erkeği gündüzden geceye taşıyor. Cacharel klasiği haline gelen kareli desen takımlar da istenirse farklı parçalarla kombinlenerek şık alternatifler için çözüm oluyor.

Detayların elitizmi

Cacharel’in yeni sezon koleksiyonunda, gömlek ve yelekler de dikkat çekiyor. Gömleklerde şambri hafif melanj kumaşlar, makro ekose desenler, çizgili ve beyaz yakalar, şal desen, çiçekbaskılar ve Oxford gömlekler dikkat çekiyor. Gömleklerin manşet detayları ise Cacharel elitizmini yansıtıyor.

Şehrin enerjisine şıklığınızla ayak uydurun

Gömlekler, sıcak tutan, ağırlığı 100 gramı geçmeyen hafif yeleklerle kombinleniyor. Cacharel’de trikodan dokumaya kadar birçok yelek seçeneği, şıklığın tamamlayıcısı oluyor. Cacharel koleksiyonundaki yün balıkçı yaka, V yaka triko kazaklar, şehrin tüm enerjisini yansıtıyor. Sweatshirt kumaşından triko örgü ceket, tüm rahatlığı ve şıklığıyla şehri keşfetmeye davet ediyor.

Esnek pantolonlar

Yeni sezon koleksiyonunda konforlu pantolonlar ile şehirli şıklık tamamlanıyor. Esnekliği sayesinde rahat hareket kabiliyeti sağlayan,  bir o kadar da fit duran Koton pantolonlar, yün görüntüsüne sahip yüzde yüz pamuk kumaş pantolonlar, ultra rahatlık sağlıyor.

Denim şıklığı

Genç ve enerjik bir stili yansıtan denimler de Cacharel’in yalın çizgileriyle buluşuyor. Denim dokular, Cacharel tasarım atölyelerinde alışılan gündelik duruşundan sıyrılıyor ve hafta sonu tekelinden çıkıyor. Çok daha karizmatik bir hale gelen denim gömlekler ve pantolonlar, keyif kaçamaklarında giyilebilecek kadar rahat, iş toplantılarına gidilebilecek kadar şık.

İçinizi ısıtan mont ve paltolar

Cacharel koleksiyonunda bu sonbahar yün kaşmir paltolar ve kürklü kapüşonlu montlar gezgin erkeklerin içini ısıtıyor. Mermer dokulu gri antrasit, indigo, kazayağı desenli, kürk yakalı birçok farklı seçenekleri olan paltolar, şehirli erkeğin şıklık sırrı oluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.